Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Dr. Kiss László polgármester köszönti az édesanyákat

2021. május 2., 00:31

“Vigyázzunk rájuk, és álljunk mellettük. Ha idén személyesen nem is ölelhetjük át őket anyák napján, ők tudni fogják, hogy gondolunk rájuk.” Az idei ünnep is rendhagyó, nem feltétlenül olyan, amilyennek elképzeltük, vagy amilyenre mindannyian vágytunk, de az üzenete, a lényege nem változik. Ez a nap az anyáké. Ma rájuk gondolunk, és nekik mondunk köszönetet.

Óbuda-Békásmegyer polgármestere, dr. Kiss László is szeretettel köszönti az édesanyákat, a nagymamákat, a dédnagymamákat, minden nőt, aki gyermeket nevel.

“Ez már a második esztendő, amikor anyák napjára rendhagyó módon kell készülnünk. És a második, amikor az édesanyáknak az erejüket megsokszorozva kell helytállniuk. Hiszen a mindennapi élet megszervezése igen hosszú idő óta egyre több kihívást jelent mindannyiunk, az egész család számára. Ugyanakkor jól tudjuk: a nőkre, az anyákra ebben a szokatlanul nehéz időszakban több teher hárul.

Köszönjük meg nekik. Háláljuk meg az édesanyáknak ezeket a hétköznapi csodatételeket. Vigyázzunk rájuk, és álljunk mellettük. Ha idén személyesen nem is ölelhetjük át őket anyák napján, ők tudni fogják, hogy gondolunk rájuk. Ez az ő csodálatos képességeik egyike. Hogy a távolból is meghallanak minket. Minden gondolatunkat ismerik.”

Boldog anyák napját kívánunk!

Kérjük, tekintsék meg a polgármester köszöntőjét!