Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Dr. Kiss László polgármester vezetett sétán látta vendégül a hivatalban idősklubjaink tagjait

2022. június 29., 18:23

Önkormányzatunkhoz olyan kéréssel fordultak, amely egyfelől az itt dolgozókban is sokszor felmerült már, ám a járvány miatt sosem volt aktuális, másfelől amelynek végtelen örömmel tettünk eleget. Egy nagyon jól sikerült találkozó beszámolója következik. 

Az Óbudai Szociális Szolgáltató Intézmény vezetése a nyugdíjasklubok tagjainak kérését tolmácsolva azzal kereste meg önkormányzatunkat, hogy szívesen részt vennének egy vezetett sétán a Polgármesteri Hivatalban, megtekintenék az épületet, és megismernék közelebbről is a hivatal működését, történetét, szereplőit.

Dr. Kiss László, Óbuda-Békásmegyer polgármestere nagyon boldogan tett eleget a kérésnek, és látta vendégül szervezett kereteken belül nyugdíjasklubjaink tagjait. A polgármester körbevezette vendégeinket a hivatalban, megmutatta a házasságkötő termet, a tanácstermet, a saját irodáját, hosszan mesélt a résztvevőknek a városháza történetéről, a saját munkájáról és napirendjéről, a döntések folyamatáról, a polgármesteri hivatal működéséről.

A látogatók egy bögre finom kakaóra és teára is a vendégeink voltak, emellett egy-egy emléklappal is igyekeztünk emlékezetessé tenni a nem mindennapi alkalmat.

Köszönjük Haskóné Alker Annamária intézményvezetőnek a szervezésben és a lebonyolításban nyújtott segítségét. Terveink szerint havi rendszerességgel tartanánk hasonló alkalmakat, amelyeket első körben az ÓSZSZI vezetésével együttműködésben bonyolítanánk.

Köszönjük vendégeink részvételét, érdeklődő kérdéseiket, nyitottságukat. Bízunk benne, hogy sok-sok új ismerettel gazdagodtak a látogatás során. Részünkről a megtiszteltetés.