Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Együtt futottunk a Táncsics parkban – Futókörök napja 2022

2022. május 23., 12:31

Több mint százan futottak velünk szombaton az idei Futókörök napja akcióhoz csatlakozva. Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat szintén a tizenöt hazai település között volt, amely várta a futni vagy gyalogolni szerető lakóit.

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat ebben az évben is csatlakozott a Futókörök napjához. Idén a békásmegyeri Táncsics parkba vártuk futásra vagy akár gyalogolásra vállalkozó, a sportot és a közös mozgást kedvelő harmadik kerületieket.

Az egész napos rendezvényt Burján Ferenc alpolgármester nyitotta meg, illetve zárta le délután, miután maga is bekapcsolódott a futásba. Gyarmati Andrea olimpikonunk szintén a helyszínen köszöntötte a májusi közös futás résztvevőit.

Az Aktív Magyarországért Felelős Kormánybiztosi Iroda akciójához, a Futókörök napjához – melyhez tizenöt hazai település csatlakozott 2022-ben – a harmadik kerület a Táncsics parkbeli rekortánborítású futó- és gyaloglópályával nevezett be.

A sportos, vidám, közösségi eseményünkön több mint száztíz kerületi lakos mozgott velünk, köszönjük nekik, reméljük, jövőre még többen futunk együtt!