Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Elhunyt Fejes Attila

2018. november 29., 13:34

November 27-én, életének 54. évében, váratlan hirtelenséggel elhunyt Fejes Attila, önkormányzatunk Környezetvédelmi-, majd Városfejlesztési Bizottságának külsős tagja.

Fejes Attila igazi lokálpatrióta volt, az Óbudai Szent Margit Kórházban született 1964-ben.

Kisebb megszakítással egész életét Óbudán töltötte, tanulmányai is a III. kerülethez kötötték. A Mókus utcai általános iskola elvégzése után a Bláthy Ottó Erősáramú Szakközépiskolában szerzett szakképesítést. 1984 és 1992 között az UNIBAU Építőipari Kft. művezetője volt, de dolgozott a GROUP4 Vagyonvédelmi Kft. szolgálatvezetőjeként; 2002-től pedig a PEKOS Vendéglátó Ipari Kft. üzletvezetőként is. 2008-tól ingatlan szaktanácsadással foglalkozott.

Sokan a különböző sportok, illetve a természet iránti elkötelezettsége révén ismerték őt. Szívesen kerékpározott, aktív részese volt a különböző környezetvédelmi akcióknak és egészségvédelmi kezdeményezéseknek.

Fejes Attila egy személyben volt édesapa, társ, barát és kolléga. Feleségének, lányának és szeretteinek önkormányzatunk nevében ez úton is szeretnénk részvétünket kifejezni.