Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Elindult a Közösségi Torna Óbudán tavaszi-nyári szezonja

2019. április 5., 09:45

Óbuda városrészei, nyílt terei és a sok parkosított zöldfelülete számos lehetőséget kínál a szabadban való mozgásra. Az egészséges életmód és a prevenció fontossága kiemelkedő, valamint szolgálja az óbudai lakosok életkörülményeinek javítását, hozzájárul a helyi közösségek fejlődéséhez. A ‘Közösségi torna Óbudán’ tavaszi-nyári órarendje a cikkben!

A kerületben fellelhető számos szabadtéri sportpark is remek lehetőséget kínál a rendszeres testmozgásra. Sokan érezzük úgy, néhány szerintünk otthon is végezhető mozgásformával, hogy otthon is elsajátíthatjuk és önállóan is boldogulni fogunk. Ha el is jutunk egy pontig, fejlődésünkben megrekedhetünk, elfogyhat a lendületünk, várunk egy inspirációra, ami tovább mozdít. Egy közösség megadhatja ezt az összetartást, összetartozást.

Ennek érdekében is jött létre és folytatódik évről évre a Közösségi Torna Óbudán program, amelynek kereteiben Óbuda közösségi terei közelében szakavatott edzők irányításával gyakorolhatjuk a rendszeres testmozgást.

Az órarend kialakításánál arra törekednek, hogy Óbuda egész területén elérhetők legyenek a foglalkozások. A rendszeresen végzett gyakorlatokkal javíthatjuk állóképességünket, izomerőnket és koordinációs készségünket.

Tehát a recept! Szeretne mozogni, de még nem találta meg a módját hogyan? Nincs szükség drága eszközökre, mozduljon ki és eddzen a szabadban.

Csatlakozzon a Közösségi Torna edzéseihez! A részvétel minden alkalommal, minden helyszínen térítésmentes!