Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Elindult a nevezés a Futófesztiválra!

2017. március 7., 10:50

Továbbra is kétnapos az Óbudai Futófesztivál, amit április 22-23-án rendeznek meg. Új távok is szerepelnek a kínálatban.

A rendezvény szombati napján 04.22-én, a Családi Futónapon a főszereplők a Családok! A versenyzők 4 távon indulhatnak – kicsik és nagyok egyaránt. Távok között szerepel a Mini Futam (500 m), Családi Futam (2017 m), 3.5 km futam, nordic walking táv és új szereplőként  az 5.5 km futam. A Futófesztivál első napján hosszabb távon is megmérettetheted magadat! Kiváló lehetőséget nyújt erre a 3.5 km és 5.5 km távmegtétele. Ha indultatok a Családi futamon egy kis szusszanás és apa, anya elindulhat a hosszabb távokon.

Vasárnap, 04.23-án a hosszabb távokon indulhatnak a sportolók. Várjuk résztvevőinket az örök kedvenccel, a félmaratoni távval, amelyet ebben a szezonban is lehet csapatban teljesíteni. De hogy a vasárnap se maradjunk újdonság nélkül,  új távként a 10.5 kilométeres futam várja a kilométerek szerelmeseit, mindhárom távon időméréssel! Így ezen a vasárnapon nap az amatőr sportolók is versenyzőkké válhatnak!

További információk, a nevezés és a versenykiírás a www.obudaifutofesztival.hu oldalon érhetőek el.