Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Előkészítő, korrepetálás, iskolanaptár

2015. február 5., 12:48

Még nem késő a szóbeli vizsgák előtt felvételi előkészítőre menni, vagy akinek a félévi bizonyítványa gyengébb lett, korrepetálásra járnia. Az iskolanaptár a fontosabb dátumokról tájékoztat.

tavaszi szünetFelvételi előkészítők (főleg szóbelikre) indítanak általános iskolásoknak szaktanárok, folyamatos bekapcsolódási lehetőséggel a Thalész Körben, a Vörösvári úton. (A központi írásbelire bárki elmehetett, a szóbelin a jókból a legjobbakat választja ki a középiskola).

Lehetőség van általános- és középiskolások matematika-fizika-kémia, magyar-történelem korrepetálására. Érettségizők felkészítését vállalják az elégséges szint elérésétől a emeltszintű érettségi vizsga sikeres letételéig. Bukásmegelőzés bármilyen tantárgyból a tanév végéig. A diákokat minden délután és szombat délelőtt 2-3 fős kiscsoportban oktatják a tanárok, a gyerekek által kért napokon és időpontban. (Jelentkezés a 06-20-946-2027-es telefonszámon. További tájékoztató az interneten, a www.obudamatek.huoldalon.)

Iskolanaptár: Tavaszi szünet: 2015. április 2-től április 7-ig. A szünet előtti utolsó tanítási nap április 1-je, a szünet utáni első tanítási nap 2015. április 8. Utolsó tanítási nap az utolsó évfolyamon: 2015. április 30. A középiskolák végzőseinek utoljára április 30-án kell iskolába menniük. Országos kompetenciamérés: 2015. május 27. Tavaszi érettségi időszak, írásbeli vizsgák: 2015. május 4-től 26-ig. A közép- és általános iskolákban 2015. június 15-én ér véget a tanítás.