Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Énekeljen gyermekének altatódalt az Óbudai Danubia Zenekarral

2020. május 13., 16:42

Az Óbudai Danubia Zenekar muzsikusai előző, online énekórák projektjükhöz hasonlóan most olyan videókat készítenek otthonukból, amelyek a napközbeni vagy esti altatáshoz nyújtanak segítséget a kisgyermekes családoknak.

A mostani összezártságban talán még kiemeltebb szerepet kap a kisgyermekek fektetése, altatása. Az éneklés pedig nemcsak öröm és feszültségoldó, hanem a gyerekek számára is szép élmény. Elképzelhető, hogy többen ráismernek az általuk is sokat énekelt, kedvelt altatódalokra, de a zenészek remélik, hogy lesznek olyanok is, aki a rövid videók láttán kapnak kedvet az énekléshez.

A kis videók a karaoke mintájára felirattal segítik az otthoni éneklést. A zenekar egyéb sorozataihoz hasonlóan ennek a programnak is célja, hogy a járvány ideje alatt is eljuthasson az értékes zene és a zenekar zenei útépítése a legfontosabb korosztályhoz, a gyermekekhez is.

Az ötrészes sorozatból eddig három látható az Óbudai Danubia Zenekar Facebook-oldalán és Youtube-csatornáján. A következők május 14-étől és 21-étől lesznek elérhetőek ugyanitt.