Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Értékhatár alatt a Sziget zaja – Hétfőn nyit a fesztivál

2015. augusztus 9., 23:15

Vasárnap este tartották a Sziget Fesztivál szokásos hangpróbáját. A fesztivál munkatársai a zajjal kapcsolatos panaszokat a fesztivál ideje alatt telefonon és e-mailben is fogadják.

Érkeznek a látogatók a Sziget fesztiválra 2015. augusztus 7-én. A Sziget fesztivál idén augusztus 10-én indul a mínusz egyedik nappal és augusztus 17-án zárul. MTI Fotó: Máthé Zoltán
Érkeznek a látogatók a Sziget fesztiválra MTI Fotó: Máthé Zoltán

Vasárnap este tartották a Sziget fesztivál hangpróbáját, illetve zajmérését több III. kerületi helyszínen, különös tekintettel azokon a területekre, ahonnan minden évben több bejelentés érkezik..A fesztivál színpadainak hangerejét idén is automatikus szabályozó berendezések tartják kontroll alatt. A Sziget Fesztivál szervezői és a III. kerület vezetése számára sem közömbös, hogy a környék lakói hogyan élik meg a Sziget rájuk nehezedő hatásait. A szervezők igyekeznek a felmerülő problémákat mielőbb orvosolni a környéken lakók nyugalma érdekében.

A zajproblémák miatti panaszokat telefonon és emailen is be lehet jelenteni. Amennyiben este 11 óra után zavaróan hangosnak ítéli a fesztivált, jelezze a lakossagibejelentes@sziget.hu e-mail címen, vagy a (06 1) 920 0676-os számon, hogy azonnal intézkedhessenek, problémáját orvosolhassák.

A Sziget Fesztivál szervezői köszönik eddigi türelmüket, s ígérik mindent megtesznek idén is azért, hogy lehetőleg az Önök megelégedésére is zavarmentesen teljen el ez az egy hét.

A szigettel kapcsolatos további információkért és elérhetőségekért kattintson ide.

Készül a Sziget fesztivál nagyszínpada. A fesztivál idén augusztus 10-én kezdődik a mínusz egyedik nappal és augusztus 17-én zárul. MTI Fotó: Máthé Zoltán
Készül a Sziget fesztivál nagyszínpada. A fesztivál idén augusztus 10-én kezdődik a mínusz egyedik nappal és augusztus 17-én zárul.
MTI Fotó: Máthé Zoltán