Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Felevad duó meglepetéskoncert az Óbudai Rehabilitációs Központ ellátottjainak

2020. december 18., 09:14

Az Óbudai Rehabilitációs és Foglalkoztatási Központ idén ünnepelte fennállásának 60 éves évfordulóját, melynek alkalmából – a Tájoló Szociális Egyesülettel együttműködve – az év végén egy meglepetéskoncerttel kedveskedtek az intézmény ellátottjainak. A Felevad duó: Müller Péter Sziámi és Kirschner Péter adott online koncertet.

A szervezők eredeti elképzeléseit a vírushelyzet átírta, de a Felevad duó művészei, Müller Péter Sziámi és Kirschner Péter készségesen segítettek legyűrni az akadályokat. Videófelvétel formájában valósulhatott meg a koncert, mely elérhető az Óbudai Rehabilitációs Központ Facebook oldalán és YouTube csatornáján.

A Rehabilitációs Központ számára a 2020-as év nagyon mozgalmas volt: átadásra került a Graphisoft Kft. támogatásával kialakított Snoezelen terápiás szoba, valamint megjelent az intézmény elmúlt 60 évét bemutató kiadvány is.

Az Óbudai Rehabilitációs és Foglalkoztatási Központ és a Tájoló Szociális Egyesület ezzel a meglepetéskoncerttel zárja a jubileumi évet, melyre Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat által meghirdetett „Civil szervezetek kulturális tevékenységének támogatására” című pályázat segítségével kerülhetett sor.

Jó szórakozást kívánunk mindenkinek!