Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Fórum a lakótelepi kerékpártárolás fejlesztéséről

2017. november 3., 08:30

2017. november 6-án (hétfő) 17 órakor lakossági fórumra várják a Fő tér környékén lakókat az Óbuda-Békásmegyer Városfejlesztő Kft. munkatársai

Az önkormányzat korábban arról döntött, hogy megvizsgálja és megfelelő fejlesztésekkel javítja a kerületben élők kerékpár tárolási lehetőségeit, elsősorban a lakótelepeken. A beruházás első ütemében a Fő tér környéki tömbök kerülnek sorra, itt vizsgálják meg a biztonságos és könnyen használható kerékpártárolás fejlesztésének formáit. A munkában a Magyar Kerékpárosklub segíti az önkormányzatot.

Arra kérik az ezen a területen lakókat (Hídfő utca, Polgár utca, Kórház utca, Miklós utca, Harrer Pál utca, Folyamőr utca, Akác köz, Búvár utca, Matróz utca), hogy minél többen vegyenek részt a 2017. november 6-án 17 órakor tartandó lakossági fórumon, ahol megismerhetik a tároló-kialakítás lehetséges eszközeit, és kifejthetik véleményüket, vagy megoszthatják ötleteiket, problémáikat a témával kapcsolatosan. Az esemény színhelye az Esernyős Kávézó kisterme (1033 Budapest, Fő tér 2.)