Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Fussunk együtt a kerületünkért! – Futókörök napja 2022

2022. május 13., 09:51

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat ebben az évben is csatlakozott a Futókörök napjához. 2022. május 21-én a békásmegyeri Táncsics parkba várjuk futni vagy akár gyalogolni a sportot és a közös mozgást kedvelő harmadik kerületieket.

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat ebben az évben is csatlakozott az Aktív Magyarországért Felelős Kormánybiztosi Iroda akciójához, a Futókörök napjához. A harmadik kerület a Táncsics parkbeli rekortánborítású futó- és gyaloglópályával vesz részt az akcióban. A rendezvényt Burján Ferenc alpolgármester nyitja meg.

A Futókörök napja alkalmából, az akció keretében keresik az ország legnépesebb, legjobban kihasznált futókörét.

Mutassuk meg együtt, hogy Óbuda-Békásmegyer sportszerető, a közösségi sportprogramokat támogató kerület! Ehhez az kell, hogy minél többen legyünk ott a Táncsics parkban, a futópályán

május 21-én, szombaton 9 és 17 óra között.

A részvétel ingyenes, egy helyszíni, gyors regisztráció után mindenki annyi kört teljesíthet (futhat vagy gyalogolhat), amennyit az ideje és az állóképessége megenged.

A legtöbb kilométert gyűjtő három település vagy kerület 250 000, 150 000 és 100 000 forint díjazásban részesül, mely összegeket valamelyik helyi jótékonysági szervezet kaphatja meg.

Ezenkívül minden helyszínen a három legtöbb kilométert teljesítő futó eredményét 25 000, 15 000 és 10 000 forint értékű sportszerutalvánnyal ismerjük el.

Szeretettel várunk mindenkit egy sportos, vidám, közösségi eseményre május 21-én a békásmegyeri Táncsics parkba!

Hajrá Óbuda-Békásmegyer!