Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Gálaműsorral köszöntötték a tavaszt

2016. április 18., 13:59

Tavaszi Gálaműsort rendezett az Óbudai Rehabilitációs és Foglakoztatási Központ az intézmény ellátottjainak, családjaiknak és a kerületbe látogató hasonló élethelyzetben lévő sorstársaiknak. A vidám, jó hangulatú rendezvényen többféle művészeti ágban mutathatták meg a fellépők tehetségüket. (Videó)

Dr. Gallóné Nagy Judit, az Önkormányzat Szociális Főosztályának vezetője beszédében arra hívta fel a figyelmet, hogy  valamennyiünk számára a munka és a család körüli körforgás határozza meg a hétköznapjainkat, ami könnyen rutinná válhat, ha nem szakítjuk meg hasonló ünnepi pillanatokkal. Az Óbudai Rehabilitációs és Foglalkoztatási Központ éppen ezért egész évben nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a sport-,  kulturális, és egyéb rendezvényeik méltó módon legyenek megünnepelve, a részt vevők érezzék az összetartozást és a gondoskodást.

A rendezvény célja, hogy megmutassák a sérült emberek, hogy mit tudnak a különböző művészeti ágak területein, illetve jó alkalom arra is, hogy más akár kerületen kívüli hasonló élethelyzetben élőkkel találkozhassanak, barátságokat köthessenek az ellátottak.- tette hozzá Janurikné Csonka Erika intézményvezető.