Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Gyönyörű idő és remek programok – Ilyen volt az I. Békási Piknik a hétvégén

2021. október 4., 09:36

Sokan részt vettek a hétvégén megrendezett I. Békási Pikniken, ahol gyerekek és felnőttek egyaránt találtak maguknak izgalmas programot a szép, napsütéses időben.

A Békásmegyeri piac közösségi tere szinte teljesen megtelt a péntek délutáni és a szombat, vasárnap délelőtti családi programokon, de az esti koncertekre is sokan voltak kíváncsiak.

A programsorozatot dr. Kiss László polgármester nyitotta meg. Elmondta, hogy a Békásmegyeri piac közösségi terét éppen az ilyen típusú rendezvényeknek találták ki, ezért nagy öröm számára, hogy a környéken élők közül ilyen sokan eljöttek és részt vesznek az első Békási Pikniken.

Az ünnepélyes megnyitót követően egy bűvész izgalmas trükkökkel kápráztatta el a gyerekeket, többször a segítségüket is kérte egy-egy mutatvány során, sőt, az egyik attrakciónak a lépéseit be is mutatta, hogy a gyerekek otthon is eljátszhassák.

A bohóc- és a bábműsor is nagyon népszerű volt a gyerekek körében, a kicsit nagyobbak pedig péntek este a Vörösfenyő, szombat este pedig a Kitti Live koncertjén táncoltak.

A háromnapos rendezvény során különleges étel- és italkínálat is várta a résztvevőket több food truck kínálatában.

Köszönjük a szervezőknek a színvonalas programokat, bízunk benne, hogy mindenki jól érezte magát, és jövőre újra találkozunk!

 

Dr. Kiss László polgármester köszöntője a Békási Pikniken

Nézők a Békási Pikniken

Bűvészshow az 1. Békási pikniken

Foodtruck az 1. Békási Pikniken

Koncert az 1. Békási Pikniken

Bábműsor az 1. Békási Pikniken

Hangszerbemutató az 1. Békási Pikniken