Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Három generáció a ping-pong asztaloknál

2017. április 13., 10:11

2016-ban indította útjára a 3 Generációs Asztalitenisz Kupát az Óbudai Szociális Szolgáltató Intézmény, a generációk közötti kapcsolat erősítésére.

Idén március 31-én a Kaszások Sportcsarnokába került lebonyolításra a verseny.
A tavalyi évhez hasonlóan most is mind a nőknél, mind a férfiaknál a Jövőbarát Alapítvány diákjai, a Polgármesteri Hivatal dolgozói, valamint az ÓSZSZI idősek klubjainak válogatott csapata mérték össze a tudásukat. A tét nagy volt, marad-e a Vándorkupa a tavalyi győzteseknél.
Izgalmas és küzdelmes mérkőzések után az alábbi végeredmény született.
Nők:
I. helyezett: ÓSZSZI csapata
II. helyezett: Polgármesteri Hivatal csapata
III. helyezett: Jövőbarát Alapítvány csapata.
Férfiak:
I. helyezett: Jövőbarát Alapítvány csapata
II. helyezett: ÓSZSZI csapata
III. helyezett: Polgármesteri Hivatal csapata.
Az ÓSZSZI női csapata és a Jövőbarát Alapítvány férfi csapata megvédték tavalyi elsőségüket, így idén is ők vihették haza a Vándorkupát.


Az érmeket, okleveleket Varga Mihály miniszter adta át Volper László mesteredző és Müller Istvánné intézményvezető közreműködésével.
Különdíjat kapott a legfiatalabb versenyző, Cseri Rómeó, aki a Jövőbarát Alapítvány csapatát erősítette.

Galéria:

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”73″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]