Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Helytörténeti kiállítások a fotelból

2016. április 15., 08:10

2016. április 14-től az óbudai kulturális intézmények körében elsők közt virtuálisan is bejárható az Óbudai Múzeum és a Goldberger Textilipari Gyűjtemény.

Az Óbudai Múzeum és a Goldberger Textilipari Gyűjtemény bárki számára bejárható virtuálisan a Google Business View segítségével. Az óbudai kulturális intézmények sorában elsők közt látogathatók már a világhálón is az Óbudai Múzeum terei a Google együttműködésével.

google_goldberger

A virtuális séták könnyedén elérhetők az Óbudai Múzeum és a Goldberger Textilipari Gyűjtemény honlapján, valamint Facebook oldalán, ezen kívül a Google keresőjéből és a Google Térképről is a “See inside” vagy “Belső nézet” fülre kattintva.  A vizuális élmény mellett az érdeklődők további információhoz juthatnak az intézmények Google profiljának segítségével. Az Óbudai Múzeum helyszínei így akár egyetlen kattintással elérhetők.

A valódi élményhez azonban mindenképp érdemes személyesen ellátogatni és részesévé válni a látványos, modern elemekkel, interaktív kiegészítőkkel felszerelt kiállításoknak.

google_obudai muzeum