Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Hogyan védjük meg otthonunkat a besurranó tolvajoktól, betörőktől? – Hasznos tanácsok

2020. november 6., 13:03

Sok mindent tehetünk azért, hogy megelőzzük a bajt. Lakásunk, házunk biztonsága és védelme érdekében érdemes megfogadni néhány egyszerű tanácsot, hogy ne legyen vonzó a betörők, tolvajok számára. A BRFK Bűnmegelőzési Osztályának felhívása.

Tudta, hogy ha a háza látszik az utcáról, kisebb eséllyel választják ki a betörők? Vagy hogy érdemes nagy látószögű kémlelőnyílást felszereltetni az ajtóra? És azt, hogy az ablakokra betörésvédelmi fólia is feltehető rács helyett?

A BRFK Bűnmegelőzési Osztálya a fővárosi polgárok érdekében vagyonvédelmi tanácsokkal is szeretné segíteni, hogy az emberek még inkább biztonságosnak érezhessék Budapestet. Akár egy-egy dolog megváltoztatásával, szinte anyagi befektetés nélkül is sokat tehetünk azért, hogy lakásunk, ingatlanunk még inkább védett legyen.

„Kérjük, látogasson el a www.karmegelozes.hu oldalra, de hasznos tanácsokat talál a HázŐrző alkalmazás révén is, ami a http://hazorzo.bunmegelozes.info/ oldalon, illetve a Playstore vagy az Appstore kínálatában található meg.”