Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Húsvéti Asztalitenisz Kupa – Nagy sikerrel zajlott a tavaszi torna

2022. április 22., 08:50

Az évek óta megrendezett nagy sikerű asztalitenisz-kupa tavaszi tornáján is szép számmal vettek részt az Óbudai Szociális Szolgáltató Intézmény klubtagjai. Izgalmas mérkőzéseknek lehettek szemtanúi a jelenlévők.

Az Óbudai Szociális Szolgáltató Intézmény egyik legkedveltebb programját idén is nagy érdeklődés övezte. Az asztalitenisz az a sportág, amely a testet és a szellemet is fitten tartja, rendszeres gyakorlása segít az egészség megőrzésében. És persze nem elhanyagolható előnye, hogy páros sport, vagyis a jóleső mozgás mellett a közösségépítést is segíti.

Ezt emelte ki köszöntőbeszédében dr. Kiss László, Óbuda-Békásmegyer polgármestere is: “Közösségi életből, csapatjátékból, állóképességből adnak nekünk mindig leckét, hogy igen, így kell ezt csinálni.” A polgármester ezúttal is méltatta az intézmény gazdag és változatos programjait, a tagok elhivatottsága és aktivitása pedig példaértékű, mondta.

Az eseményen jelen volt Volper László mesteredző, egykori serdülő, ifjúsági és felnőtt asztalitenisz szövetségi kapitány is, aki a rendezvény lebonyolítása mellett a játékosok felkészítésében is sokat segített.

Minden résztvevőnek még sok jó hangulatú tornát kívánunk, a nyerteseknek pedig szívből gratulálunk.