Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Idén is ingyenesek a korcsolyapályák

2017. november 30., 10:44

Advent első szombatján az óbudai Fő téren az ünnepi megnyitó után 17 órától, a Csobánka téren reggel nyolctól várják a korcsolyázás szerelmeseit.

Ebben az évben is két helyszínen építtetett jégpályát Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata. A sportolni vágyók Advent első hétvégéjén léphetnek jégre a Csobánka téren és a Fő téren. A jégpályák működése szorosan összekapcsolódik az Advent Óbudán programsorozattal, amely színes színpadi programokkal, zenekarok szereplésével, gyermekprogramokkal, kézműves foglalkozásokkal várja a kilátogatókat.

Az idei rendezvénysorozatot 2017. december 2-án ünnepélyes keretek közt Bús Balázs polgármester nyitja meg.  A korcsolyapálya-avatásra Pavuk Patrícia műkorcsolyázó tanítványai készülnek látványos bemutatóval.

A Fő téri jégpályán, az ünnepélyes megnyitót követően 17.00 órától, a Csobánka térin már a jégpálya rendes nyitvatartási idejében, reggel 8.00 órától várják a korcsolyázókat.

Idén is gondoltak a tanulni vágyókra, az első ingyenes oktatás vasárnap a Csobánka téri pályán vehető igénybe. Jelentkezni a helyszínen van lehetőség, az oktatást megelőző fél órában. A további órák időpontjai:

  • Fő téren: szombatonként 8.00 – 10.00 óráig.
  • Csobánka téren: vasárnaponként 8.00 – 10.00 óráig.

A látogatottság eddig minden évben felülmúlta a várakozásokat. Az Óbuda szívét jelképező Fő tér történelmi múltja és nagyszerű elérhetősége miatt idén is az várható, hogy több tízezren látogatják meg a térítésmentesen használható jégpályát.

 

 

Rendes nyitvatartási idők:

  • Fő téri jégpálya nyitva tartás a hét minden napján 8.00 – 22.00
  • Csobánka téri jégpálya nyitva tartás a hét minden napján 8.00 – 20.00