Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Idén is karácsonyfa-díszítő versenyre hívjuk a kerületi gyerekeket

2021. november 22., 20:29

Óbuda legszebb karácsonyfája címmel idén is karácsonyfa-díszítő versenyt hirdet Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat a kerületi óvodások és iskolások számára. November 30-ig várjuk az intézmények jelentkezését.

Évekre visszanyúló hagyomány, hogy az óbudai gyerekek saját készítésű munkáikkal járulnak hozzá a rászoruló családok karácsonyi ünnepének szebbé, meghittebbé tételéhez.

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat ezért ebben az évben is szeretettel várja az adventi karácsonyfa-díszítő versenyre az óvodák, iskolák jelentkezését. A fenntarthatóság jegyében a díszeknek idén lehetőség szerint újrafelhasznált anyagokból kell készülniük.

Az óvodák és iskolák karácsonyfái közül az első helyezett elnyeri az Óbuda legszebb karácsonyfája címet. A díjat dr. Kiss László, Óbuda-Békásmegyer polgármestere adja majd át december 19-én az Advent Óbudán rendezvény színpadán.

A feldíszített karácsonyfákat az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ segítségével egy-egy rászoruló család részére juttatja el az önkormányzat.

Az oktatási intézmények jelentkezését november 30-ig várjuk a mellékelt jelentkezési lapon a rendezvenyszervezes@obuda.hu címre.

 

Újrahasznosított karácsonyfadísz