Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Idén is várjuk a gyerekeket sóstói táborunkba – Javában zajlanak az előkészületek

2021. június 16., 18:26

Önkormányzatunk Siófok-sóstói Gyermek- és Ifjúsági Tábora idén is szeretettel várja a vakációzni vágyó kerületi iskolásokat. Az utolsó simításokat végezzük, hogy a táborban jövő héten hétfőn minden készen álljon a gyermekek fogadására.

Minden híreszteléssel ellentétben Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat nem értékesíti és nem zárja be Siófok-sóstói Gyermek- és Ifjúsági Táborát, éppen ellenkezőleg: nagy erővel zajlanak a felújítási, karbantartási munkák, amelyeket a héten munkatársaink be is fejeznek. Többek között betonozás, felületfelújítási munkák és zöldterületi karbantartás is zajlott.

A sátrakat kijavítottuk, kitakarítottuk, berendeztük, így a jövő héten már fogadhatjuk is a harmadik kerületi iskolák tanulóinak első csoportját. A gyerekek egészen augusztus végéig vakációzhatnak Balaton-parti táborunkban, amelyet Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat és az Óbudai Sport és Szabadidő Nonprofit Kft. közösen üzemeltet.

A nagy sikerű nyári táborban focizni, tollasozni, strandröplabdázni, biliárdozni, pingpongozni lehet, emellett számos más játékot is van lehetőség kipróbálni. Természetesen – a tábor remek elhelyezkedésének és adottságainak köszönhetően – a gyermekek mindennap csobbanhatnak is a Balatonban.

Jó pihenést, vidám és emlékezetes vakációt kívánunk minden táborozónknak!