Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Számítunk rájuk, és ők is számíthatnak ránk – Október 1. az idősek világnapja

2021. október 1., 07:47

A mai október elsején jubilálunk, hiszen éppen harminc éve ünnepeljük e napon az idősek világnapját. Az ENSZ közgyűlése 1991. október elsején határozott a világnapról azzal a céllal, hogy minél több országban köszöntsük és ünnepeljük idős embertársainkat, a szokásosnál is több figyelemmel és törődéssel fordulva feléjük. Kérjük, tekintsék meg videós összeállításunkat!

Az eltelt évtizedekben mindannyian megtanulhattuk, megtapasztalhattuk, hogy számos fontos feladat hárul az idős emberekre. A tudásukat, a tapasztalatukat több fronton is kamatoztathatják, támogató vagy éppen önkéntes munkájukkal közösségünk értékeihez jelentősen hozzájárulnak.

Idősbarát önkormányzat lévén feladatunknak és kötelességünknek tekintjük, hogy Óbuda-Békásmegyeren élő idős társaink színes és széles körű érdeklődéséhez igazodó programokat tegyünk elérhetővé, és mindig ott tudjunk lenni, ha segítségre, támogatásra van szükségük.

Számítunk rájuk, és ők is számíthatnak ránk.

Szívből köszöntjük őket, kívánunk nekik jó egészséget, sok örömöt, izgalmas kihívásokat, valamint tartalmas nyugdíjas éveket családjuk és társaik körében.

Kérjük, tekintsék meg videónkat, amelyben Haskóné Alker Annamária, az Óbudai Szociális Szolgáltató Intézmény vezetője és dr. Kiss László polgármester köszönti harmadik kerületi idős társainkat.