Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

III. Óbudai Fotótárlat – Aqua. Óbuda vizei

2018. március 27., 08:00

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata 2018-ban harmadik alkalommal hirdeti meg fotópályázatát.

Az előző két évben több száz résztvevővel, ezernyi beküldött képpel és az Esernyős Galériában rendezett sikeres kiállításokkal kezdődött program folytatódik. A tavalyihoz hasonló feltételekkel, magas pénzdíjakkal meghirdetjük az új fotópályázatunkat, melynek címe: Aqua. Óbuda vizei.

A Víz az Élet. Nélküle semmi nincs, általa minden lehet. A víz sokáig szelíd barát, de képes ellenség is lenni. Sokféle arca van, s azt fordítja felénk legtöbbször, amit szeretnénk, amire kíváncsiak vagyunk. Az első emberi települések mindig valamilyen víz partján álltak. Eleink is tudták, hogy a víz, a tiszta víz, az élővíz Kincs. Kincs, amit őrizni kell. A víz a mi közös felelősségünk, hogy az utánunk jövő generációknak is legyen belőle elég. Óbuda vizei. A legnagyobbtól a legkisebbig. Ősszel, télen, tavasszal vagy a kánikulában most majd az Önök fényképein.

A pályázat idén is nyitott, nyilvános, azon foglalkozástól, életkortól és lakóhelytől függetlenül bárki részt vehet, hivatásos és amatőr fotósok egyénileg nevezhetnek az obudaitarlatok.hu/fototarlat honlapon. Pályázatot csak pontosan kitöltött nevezési lappal fogadunk el, mely a honlapon lesz elérhető 2018. május 6-tól kezdődően. A képek feltöltése is a honlapon keresztül történik a meghirdetett időben. Nevezési díj nincs.

További információk: obudaitarlatok.hu/fototarlat, illetve az obudai.tarlatok@obuda.hu email címen.