Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Ingyenes e-mail-kurzus a gyermekvédelmi rendszer megerősítéséért

2021. április 19., 10:55

E héttől indul ingyenes, hatalkalmas e-mail-kurzusunk, amelyet a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány szakemberei állítottak össze. Rengeteg hasznos információt gyűjtöttek össze, amelyek a segítségünkre lehetnek a gyerekekkel szembeni bántalmazás minden formájának felismerésére, megelőzésére. Tartsanak velünk, iratkozzanak fel!

A Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány és Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat együttműködésének keretében havonta egy alkalommal bárki részt vehet ingyenes online tanácsadásunkon és jogsegélyünkön, akinek a gyermekvédelemmel, a gyermekjogokkal, válással, láthatással, óvodai-iskolai problémákkal, családon belüli erőszakkal kapcsolatos kérdése van. Jogász és pszichológus szakemberek segítik a harmadik kerületben élőket, hogy a problémáikra válaszokat és megoldást találjanak.

Ezt hetente egy alkalommal ingyenes e-mail-kurzus is kiegészíti, amelyet a Hintalovon Alapítvány szakemberei állítottak össze. A kurzus összesen hatrészes.

A hosszú távú együttműködés keretében minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy megelőzzük a gyerekekkel szembeni bántalmazás minden formáját – ezt a célt szolgálja ez az e-mail-kurzus is, amelynek során a gyerekjogok legfontosabb témáit vesszük sorra. Szó lesz benne a bántalmazásról, arról, hogy miképp lehet felismerni, és arról is, mit lehet tenni ellene.

A gyerekek védelme közös felelősségünk! Köszönjük, hogy velünk tart ezen az úton.

Feliratkozni ITT tudnak.

 

 

 

Gyermekvédelem Óbuda-Békásmegyeren a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvánnyal együttműködésben.

Az alapítvány NEMECSEK Programja.