Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Ingyenes labdás ügyességfejlesztés, játékos versenyek a Plázson – A Panoráma SE edzőjével szeretettel várjuk a gyerekeket

2021. augusztus 4., 08:31

E hét pénteken, augusztus 6-án 10 és 11 óra között a labdajátékok iránt érdeklődő, mozogni és játszani szerető, 8 és 12 év közötti gyerekeket várunk a nagy múltú Panoráma SE edzőjével. Tartsanak velünk!

A Római-parti Plázs megnyitásával az önkormányzat lehetőséget szeretne biztosítani, hogy a látogatók a strandolás örömei mellett más mozgásformákat is kipróbálhassanak, ezért olyan, vállalkozó kedvű kerületi civil szervezeteket kerestünk meg, amelyek szervezett, térítésmentes, bárki számára hozzáférhető mozgásórákat tartanának a fürdőhely területén.

A nagy múltú Panoráma SE több évtizede dolgozik azon, hogy minden korosztálynak, minél szélesebb körben biztosítson mozgási lehetőséget, rendkívüli szaktudásukat most a labdajátékok iránt érdeklődő gyerekek is kipróbálhatják.

Kiket várunk:

8–12 év közötti gyerekeket

(a létszám maximum 20 fő, érkezési sorrendben)

Mikor: Augusztus 6-án, pénteken, délelőtt 10 és 11 óra között

Hol: A Római-parti Plázson, a Pénzügyőr SE területén

Amit kínálunk:

A Panoráma SE profi edzője mozgásos játékokkal, labdás ügyességfejlesztéssel, játékos sorversenyekkel várja a gyerekeket, akik a röplabda érintéseinek alapjait is megtanulhatják.

Szeretettel várjuk a játszani, mozogni, labdázni vágyó gyerekeket erre a valóban kivételes alkalomra.

Jöjjenek el, nézzék meg, próbálják ki bátran. Kellemes időtöltést kívánunk!