Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Interjú dr. Kiss László polgármesterrel a Közösségi Költségvetés 2021-ről

2021. február 12., 07:59

A Mindenki Podcastja közéleti podcast adásainak rendszeres vendége kerületünk polgármestere. Ezúttal ismét őt kérdeztük a február 1-jén indult Közösségi Költségvetés 2021 programmal kapcsolatban.

A tavalyi Közösségi Költségvetés kezdeményezés nagy sikerrel zárult, ezért a kerület vezetése úgy döntött, hogy a program 2021-ben is folytatódik. A 2020-as tapasztalatok figyelembevételével és kisebb módosításokkal indult el idén is a projekt. Az interjúból kiderül, miért kap kiemelt szerepet ebben az évben is a Közösségi Költségvetés, a tavalyi eredményekről is hallhatnak beszámolót, emellett dr. Kiss László elmondja, hogy kik és milyen szempontok alapján döntenek a javaslatok sorsáról.

Ha érdeklik Önöket a harmadik kerület közügyei, ha fontosnak érzik, hogy tájékozódjanak Óbuda-Békásmegyer fontosabb eseményeiről, programjairól, kérjük, iratkozzanak fel a Mindenki Podcastja csatornára (SoundCloud, Óbuda Média). Legközelebb Burján Ferencet, a kerület egyik alpolgármesterét kérdezzük majd Óbuda zöldügyeiről.