Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Játszócsoport a kerületi bölcsődékben

2015. november 15., 09:04

A játszócsoport a bölcsődében olyan szolgáltatás, ahová szeretettel várják az 1-3 éves korú gyerekeket szüleikkel együtt egy közös játékra és egy ízletes ebédre.

bölcsisek-525x545Kerületünkben a bölcsődei rendszeren belül jelenleg három játszócsoport működik, biztonságos, családias környezetben, ahol az első lépések zajlanak a külvilág és a társak felé. A gondosan felszerelt minőségi játékeszközök segítik a kisgyermek testi-lelki harmonikus fejlődését. A szakképzett kisgyermeknevelő nevelési, szocializációs és gondozási mintát nyújt az ide látogató családoknak. Szolgáltatásunkat szívből ajánljuk azoknak a Gyes-es lévő édesanyáknak és gyermekeiknek, akik egy közös játékkal, beszélgetéssel teli délelőttöt szeretnének eltölteni bölcsődei környezetben, akár a bölcsődei beszoktatást megelőzően, segítve ezzel a szocializációt.

Ez az idő alkalmas arra, hogy gyermeküket közösségi helyzetben lássák. A játszócsoport lehetőséget nyújt arra, hogy a szülő kicsit kizökkenjen a mindennapi monotóniából. A játszócsoport támogatás; segítség a szülőnek, ha elbizonytalanodott, vagy bizonyos nevelési helyzetekkel kapcsolatban kérdései merülnek föl.gyereksziget 2012
A délelőtt folyamán a játszócsoportba egy tapasztalt háziasszony várja a gyermekeket és szüleiket, aki a megfelelő szakmai tudás mellett személyes tapasztalatokkal is rendelkezik a gyermeknevelésről. A szolgáltatás hétfőtől péntekig 9.30-tól 12.30 óráig vehető igénybe a következő bölcsődékben:

Kaszásdűlő: 1033 Budapest, Szérűskert utca 35. Tel.: 388-6509.
Óbuda: 1032 Budapest, Solymár utca 12. Tel.: 368-9291.
Békásmegyer: 1039 Budapest, Víziorgona utca 1. Tel.: 454-0948.

A szolgáltatás díja: 1.200 Ft/alkalom

További információk a bölcsődei szolgáltatásokról a www.obudaibolcsodek.hu oldalon olvashatók.