Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Jelzőlámpát telepítenek a Gázgyári csomópontokba

2017. szeptember 8., 08:44

A kivitelezési munkák várhatóan november közepéig tartanak, a munkavégzés alatt forgalomkorlátozásokra kerülhet sor az Ángel Sanz Briz út két kereszteződésében.

2017. szeptember 11-én megkezdődik az Ángel Sanz Briz út – Gázgyár utca – Záhony utca csomópont és a Ángel Sanz Briz út – Auchan áruházi csomópont átépítése. A kivitelezési munkák során a két csomópont jelzőlámpás szabályozásúra épül át, a hozzá kapcsolódó útépítési munkálatokkal (szélesítéssel), közmű, illetve kopóréteg cserével a Budapest Közút Zrt. lebonyolításában.

A végleges forgalomtechnikai tervek szerint a közúti jelzőrendszer kiépítése mellett átalakításra kerülnek a gyalogos átkelőhelyek, megvalósul a kerekpárutak csomóponti átvezetése. Az útépítési munkákat megelőzően közműépítési/kiváltási munkákat is el kell végezni: csatronázás, elektromos vezetékek, hírközlő vezetékek, közvilágítási hálózat.

A kivitelezési munkák tervezetten 2017. november közepéig tartanak. A munkavégzés alatt több ütemben forgalomkorlátozásokra kerül sor. A Budapest Közút Zrt. célja, hogy a lehetőségekhez mérten a munkavégzés idején is folyamatos legyen a forgalom. Az esetleges kellemetlenségekért ezúton kérik az arra közlekedők és az ott lakók türelmét, egyúttal köszönjük megértésüket.