Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Jótékonysági vízilabdatorna Békásmegyeren

2016. január 29., 09:00

Gézengúz Alapítvány és az Óbudai Rehabilitációs és Foglalkoztató Központ támogatására rendez jótékonysági vízilabdatornát az Oázis Sport Club a békásmegyeri Vízművek Sporttelepén január 30-án, szombaton 14 órától.

Óbudán 150-nél több gyermeket oktató Oázis SC ellenfeléül a Kópé UVSE és az MTK gyerekcsapatát hívta ki. Az egyesület Békásmegyeren a Vízművek Sporttelepén minden délután tart amatőr és gyermek vízilabdaedzéseket.

Adományozó Oázis Vizilabdatorna

Az egyesület megalakulása óta először rendez jótékonysági tornát. Az adományozáson túl azért is kiemelkedő egy ilyen torna a klubok számára, mert fontos, hogy az újabb vízilabda meccsszezon előtt a csapatok jó körülmények között tudjanak készülni. Mindhárom egyesületben vannak olyan tapasztalatlan gyerekek is, akik még csak most kezdték a vízilabdázást, vagy még nem fértek be a kezdő csapatba, és ezért egy ilyen torna nekik is egy jó lehetőség a gyakorlásra. A tervek szerint a belépési díjakból összegyűjtött összeget az Oázis SC a Vízműveknél gyógy úszást tartó, halmozottan sérült felnőttekkel foglalkozó Óbudai Rehabilitációs és Foglalkoztató Központnak és a születési sérültekkel foglalkozó Gézengúz Alapítványnak ajánlja fel fele-fele részben. A meccseket bárki látogathatja. A kiírás szerint először a 10 éves gyerekek mérkőznek meg 14 órai kezdettel, majd szép sorban a nagyobb korosztályok is. Az utolsó meccset az Oázis gyerekcsapata az MTK ellen vívja majd. A vízilabdatornát az Óbudai Nonprofit Sport Kft is támogatja.

Bővebb információ a www.oazissport.hu honlapon olvasható.