Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Karácsony az Óbudai Rehabilitációs és Foglalkoztatási Központ ellátottjaival

2019. december 23., 12:00

Az Óbudai Rehabilitációs és Foglalkoztatási Központ ellátottjai tánccal, énekkel, színdarabbal és versekkel is készültek karácsonyi műsoraikra. A siker nem maradt el, fantasztikusak voltak az ünnepi produkciók.

Az intézmény dolgozói és ellátottjai az ünnepi előadások előtt azonban – a tavalyi évhez hasonlóan – ismét ellátogattak az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ intézményébe, a Családok Átmeneti Otthonába, ahová most Turgonyi Dániel alpolgármester is elkísérte őket. Nem érkeztek üres kézzel, az intézmény ellátottjai által készített termékekkel ajándékozták meg az ott élő nehéz sorsú családokat, remélve, hogy ezáltal egy kis örömet okozhatnak nekik. Nem utolsó sorban pedig most is szerették volna megmutatni, a fogyatékos személyek is tudnak másokon segíteni, valamint képesek értékeket teremteni.

Az átmeneti otthonban tett látogatást követő két napon, a III. kerületi rehabilitációs intézmény ellátottjai az idén is karácsonyi műsorokkal lepték meg a kedves vendégeket, az ott dolgozó közalkalmazottakat és a róluk – az év minden napján – töretlenül gondoskodó szülőket, gondviselőket. A középsúlyos részleg ünnepségén köszöntőt mondott Turgonyi Dániel alpolgármester, valamint Szabó Tímea országgyűlési képviselő, az enyhe részleg műsorán pedig szintén tiszteletét tette az alpolgármester.

Az előadások után minden ellátottnak és meghívottnak ajándékcsomagot – benne az intézmény új, 2020-as naptárával – adtak át a rehabilitációs központ munkatársai, majd egy szerény ünnepi fogadás várt mindenkire.