Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Karácsonyi garázsvásár az Óbudai Rehabilitációs és Foglalkoztatási Központban

2020. december 7., 10:20

Az Óbudai Rehabilitációs és Foglalkoztatási Központ ellátottjai gyönyörű kézműves termékeket készítenek, amelyeket a vírushelyzet miatt az idei évben sajnos nem tudtak a szokásos módon – vásárokon és egyéb rendezvényeken – értékesíteni. Az intézmény munkatársai ezért helyben, garázsvásárok keretében kínálnak lehetőséget a vásárlásra.

A központban dolgozó fogyatékos személyek tálakat, kaspókat, ügyességi fajátékokat, díszeket, párnahuzatokat, rongyszőnyegeket és még sok más egyedi portékát készítenek, amelyek között mindenki megtalálhatja a tökéletes karácsonyi ajándékot szeretteinek.

A termékek nagy része – a környezettudatosság jegyében – újrahasznosított alapanyagokból készül, nem utolsósorban pedig minden vásárlással a kerületben foglalkoztatott sérült embereket támogathatjuk.

A karácsonyt megelőzően még december 8-án és 15-én, délelőtt 9 és 12 óra között lesz lehetőség a különleges és egyedi termék beszerzésére. A kézműves termékek mindegyikéből csak néhány darab készül, ezért elképzelhető, hogy egyes darabok már a vásár elején elfogynak.

Helyszín: 1033 Budapest, Benedek Elek utca 1–3.

Kérjük, amennyiben lehetősége van rá, támogassa az Óbudai Rehabilitációs és Foglalkoztatási Központ ellátottjait!