Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Karácsonyváró kézműves-foglalkozások az Óbudai Családi Tanácsadóban

2020. november 3., 12:58

Az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ a Meseösvény Társulat kreatív, karácsonyi kézműves-foglalkozására várja a gyerekeket óvodáskortól. Az események a járványügyi szabályok maximális betartása mellett látogathatók. A november 16-án, 23-án és 30-án délutáni foglalkozások ingyenesek, de a részvételhez regisztráció szükséges.

Az Óbudai Családi Tanácsadó a foglalkozásokat az életkori sajátosságok figyelembevételével tartja meg. A kézműves délutánok alkalmával a gyerekek olyan technikákat is elsajátíthatnak, amelyeket más, saját készítésű ajándék vagy dekoráció alkotása során is hasznosítani tudnak.

November 16-án, hétfőn délután 3 órától őszi, karácsonyi dekorációk készítését tanulhatják meg a gyerekek, egy héttel később, november 23-án, hétfőn délután 3 órától pedig karácsonyi díszeket, dekorációkat készíthetnek és kézműves technikákat sajátíthatnak el.

November 30-án, hétfőn délután 3 órától karácsonyi ajándékok készítésére kerül sor.

Helyszín: Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ, 1039 Budapest, Víziorgona u. 10.

Regisztrálni a 06 20 576-8825 telefonszámon lehet.

A szervezők forró teával, keksszel, vattacukorral és természetesen nagy szeretettel várják a gyerekeket!

További információk az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ honlapján. 

A kézműves-foglalkozások a járványügyi helyzetnek megfelelő előírások betartása mellett kerülnek megrendezésre. Kérünk mindenkit, hogy az érvényben lévő egészségügyi előírások maximális betartása mellett látogassa a rendezvényt! A helyszínen a maszk viselése kötelező, de korlátozott számban a szervezők is biztosítanak védőfelszerelést, valamint a kézfertőtlenítési lehetőség is megoldott. Aki betegnek érzi magát, kérjük, maradjon otthon!