Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Kedvezményes balatoni nyaralás nyugdíjasoknak

2018. április 20., 13:53

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzatának támogatásával idén is lehetősége nyílik az óbudai nyugdíjasoknak, hogy Siófok – Sóstón tölthessenek egy hetet a nyári hónapokban.

Az Óbudai Szociális Szolgáltató Intézmény az idén három turnust szervez, július 30-augusztus 5., augusztus 6-12. és augusztus 13-19. között a kerületi nyugdíjasoknak.

Az egy hetes nyaralás ára 42.000 Ft, amely tartalmazza az utazás költségét – busszal oda-vissza – a szállást 2 ágyas szobákban 6 éjszakára, a napi háromszori étkezést, kirándulást és naponta színes programokat. A kínálatban szerepel kézműves foglalkozás, társasjáték, irodalmi és zenés délután, vízparti fürdőzés és zenés-táncos ismerkedési és búcsúest.

A sóstói nyaralásra szeretettel várják a III. kerületi állandó lakcímmel rendelkező nyugdíjasok jelentkezését.

Jelentkezni az Óbudai Szociális Szolgáltató Intézmény idősek klubjaiban van lehetőség személyesen 2018. május 18-ig, hétköznap 8-15 óra között.

Figyelem! Az előzetes jelentkezés nem jelent automatikus jogosultságot az üdülésre.

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata és az Óbudai Szociális Szolgáltató Intézmény vezetősége jó nyaralást kíván az óbudai időskorúaknak és bíznak benne, hogy idén is hasonlóan jó élményekkel gazdagodnak, mint a korábbi években.