Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Kedvezményes muskátlivásár a kerületben – Hamar gazdára találtak a csodás színekben pompázó virágok

2021. május 15., 19:59

Önkormányzatunk ebben az évben is kedvezményes muskátlivásárra várta a kerület lakóit, akik hét helyszínen vásárolhatták meg a szép virágokat.

A harmadik kerület lakói minden évben örömmel fogadják a kedvezményes muskátlivásárt, hiszen a szép, virágos környezet közös ügyünk. Így önkormányzatunk a jelentős anyagi nehézségek, a milliárdos elvonások ellenére is kitartott a virágakció terve mellett, és ugyanannyi muskátlitő jutányos árú megvásárlását biztosította, mint az előző években.

Dr. Kiss László polgármester mellett önkormányzati képviselőink is részt vettek a jó hangulatú muskátlivásáron, segítettek a virágválogatásban és a vásárlók tájékoztatásában.

Óbuda-Békásmegyeren hét helyszínen vásárolhattak a kerületiek igen kedvezményes áron muskátlitöveket. A csodálatos színekben pompázó növényeket magyar termelőtől vásárolta az önkormányzat, és mindenki választhatott, milyen színű virágokkal szeretné csinosítani a kertjét, az erkélyét.

Azokra is gondoltuk, akiknek nehézséget jelenthet a közlekedés, ezért nyugdíjasházainkba kiszállítottuk a muskátlikat, hogy lakóikat ezzel is támogassuk. A vásár helyszínein pedig a járványügyi szabályok betartásával folyt a vásár, köszönjük kerületi vásárlóinknak, hogy munkatársainkkal együttműködve fegyelmezetten betartották az előírásokat.

Kívánjuk, hogy sok örömüket leljék a szép muskátlikban, és közösen gyönyörködjünk bennük egész nyáron.

Önkormányzatunk, ahogyan a legtöbb kerületi lakos, elkötelezett, hogy Óbuda-Békásmegyer virágos, otthonos és egyre zöldebb legyen.