Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Kerületünk polgármestere is adományozott a rászoruló családoknak

2020. december 7., 18:47

Dr. Kiss László, kerületünk polgármestere is leadta ma karácsonyi adományait az Esernyős Kávézóban lévő gyűjtőhelyen. Tartós élelmiszert, teát, lekvárt, szörpöt és állateledelt adományozott.

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat november 30-án hirdette meg karácsonyi adománygyűjtő akcióját, amelynek keretében a kerület lakóit, vállalatait, intézményeit hívja adományozásra, hogy a rászorulóknak szebben, kicsit könnyebben teljen az ünnep.

Dr. Kiss László, Óbuda-Békásmegyer polgármestere is elhelyezte adományait a gyűjtőhelyen a Fő téren, az Esernyős Kávézóban.

Több kilogramm lisztet, kristálycukrot, száraztésztát, egy karton tejet, több zacskó kekszet, több üveg lekvárt, étolajat, teát, szörpöket és állateledelt adományozott a kerületben élő rászoruló polgárok számára.

Az önkormányzat december 18-ig várja a kerületi adományokat minden hétköznap 8 és 18 óra között a Fő tér 2. szám alatti Esernyős Kávézóban.

Gondoskodunk arról, hogy minden beérkezett ajándék oda kerüljön, ahol a legnagyobb szükség van rá. Ebben az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ munkatársainak tapasztalatára és szaktudására támaszkodunk.

Kérjük, a vonatkozó központi és az intézmény saját járványügyi előírásainak megfelelően a kávézó helyiségében csak a felajánlás leadásának ideje alatt tartózkodjanak. Maszk viselése kötelező. Az önkormányzat pedig vállalja, hogy az összegyűlt adományokat naponta fertőtleníti ózongenerátorral, ami kíméletes, de hatékony felületsterilizálást tesz lehetővé.