Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Két kerületi intézmény is várja a szavazatokat a Let’s Colour pályázaton

2019. május 21., 14:09

Az Óbudai Mesevilág Óvoda Vízi Tagóvoda és a Zipernowsky Károly Általános Iskola egyaránt indult Let’s Colour Településszépítő Egyesület – idén kilencedik alkalommal kiírt – pályázatán, hogy az intézmények egy-egy kiválasztott falfelülete közösségi összefogással megújulhasson. Szavazni az intézményekre május 31-éig lehet!

 

Óbudai Mesevilág Óvoda Vízi Tagóvoda
Zipernowsky Károly Általános Iskola

A pályázaton immár hagyományosan bármely, Magyarország területén működő közösség leadhatta nevezését, az esélyegyenlőség érdekében azonban a jelentkezők a 10.000 lakos alatti és a 10.000 lakos feletti kategóriában külön versengenek.

A nevezési időszak időközben lezárult, 2019. május 31. 24:00-ig a szavazatok gyűjtése zajlik. A pályázati szabályok értelmében a szavazás eredményeként mindkét kategóriában az első három legtöbb szavazatot kapó pályázat kerül a döntőbe. A letscolour.hu weboldalon zajló internetes szavazás célja kizárólag a döntőbe történő bejutás. A szavazási időszak alatt minden regisztrált szavazó naponta összesen 1 darab szavazatot adhat le.

A döntőbe jutott, kategóriánkénti 3-3 pályázat közül a kategóriánkénti 1-1 nyertest – a szavazás lezárását követő napon – szakmai zsűri választja ki. Az értékelés során a zsűri nem veszi figyelembe a szavazás során elért helyezéseket, a döntőbe jutott pályázatok egyenlő eséllyel indulnak a nyereményért.

A hivatalos eredményhirdetésre 2019. június 3-án, 16:00 órakor, a pályázat web- és Facebook oldalán kerül majd sor. A nyertesek által benyújtott tervek legkésőbb 2019. augusztus 15-ig meg is valósulnak.

A versenyben lévő két kerületi intézmény pályázati oldala az alábbi linkeken érhető el:

A vízi ovis óvodások kívánsága

 A Zipernowsky Károly Általános Iskola falfestése