Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Ki kapja a „Pedagógiai Érdemekért” kitüntetést?

2016. március 27., 08:22

A felhívás szerint a leendő díjazottakra az intézményvezetők, pedagógusok, szülők és diákok, valamint szakmai szervezetek és az önkormányzat képviselői tehetnek javaslatot.

„Pedagógiai érdemekért” díj és „Elismerő oklevél” adományozására

Budapest Főváros III. Kerület Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Képviselőtestülete 23/1996.(VI.1.) számú rendeletével a kerületben dolgozó pedagógusok elismerésére „Pedagógiai Érdemekért” kitüntetést alapított, mely évente legfeljebb 15 fő részére adományozható.

Ugyanezen rendelet értelmében 3 darab „Elismerő Oklevél” adományozható a kerület oktatási intézményeiben legalább 10 éve lelkiismeretes munkát végző, nem pedagógus közalkalmazottak részére.

A „Pedagógiai Érdemekért” kitüntetésre és az „Elismerő Oklevél”-re az intézményvezetők, pedagógusok, szülők és diákok, valamint szakmai szervezetek és az önkormányzat képviselői tehetnek javaslatot.

A kitüntetésekre a javaslatokat legkésőbb 2016. április 15-ig kérjük postai úton, valamint e-mailben is megküldeni a következő címekre: Budapest Főváros III. Kerület Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat, Társadalmi Kapcsolatok, Oktatási és Kulturális Főosztály, Oktatási Osztály 1033 Budapest, Fő tér 3., e-mail: horanyi.anna@obuda.hu.

Minden javaslatot külön kérünk benyújtani részletes indoklással.

A díjakat a Pedagógus Nap keretében adják át.

A jelölésekkel kapcsolatban további információt Horányi Anna nyújt a 437-8548-as telefonszámon vagy a horanyi.anna@obuda.hu e-mail címen.