Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Koncert és egészségmegőrző programok is várják versenyzőinket a XI. Óbudai Rehab Atlétikai Kupán

2021. szeptember 6., 17:10

Immár 11. alkalommal rendezi meg intézményünk, az Óbudai Rehabilitációs és Foglalkoztatási Központ az Óbudai Rehab Atlétikai Kupát. A sportverseny mellett színes programok is várják a résztvevőket.

Az Óbudai Rehabilitációs és Foglalkoztatási Központ idén 11. alkalommal rendezi meg az Óbudai Rehab Atlétikai Kupát. A rendezvényen bemelegítő zenés tornával kezdik a napot a regisztráció és az ünnepi köszöntések után a résztvevők. Szeptember 17-én mérhetik össze erejüket, tudásukat fogyatékkal élő fiatalok a III. kerületi Torna és Vívó Egylet (TVE) sportpályáján.

A sportversenyek után kora délután könnyűzenei koncerten kapcsolódhatnak ki a meghívottak és a versenyzők. A Tordasi Szivárvány Együttes érkezik szórakoztatni a résztvevőket.

A Tordasi Szivárvány Együttes 23 éve alakult értelmi és halmozottan sérült fiatalokból és felkészítőikből. Az elmúlt több mint két évtizedben számos határon túli meghívásnak is eleget tettek, elsősorban magyar előadók és zenekarok (köztük Illés, Fonográf, Hungária) dalait játsszák.

Az atlétikai kupa ünnepélyes eredményhirdetéssel és a díjak átadásával zárul. A rendezvény teljes ideje alatt egészségmegőrző programok várják a sportszerető résztvevőket.

(A rendezvényt eső estén szeptember 24-én tartják a szervezők.)