Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Indul a konzultáció Óbuda-Békásmegyer bölcsődéiről és óvodáiról

2018. október 17., 08:10

Óbuda-Békásmegyer Polgármesteri Hivatala döntés-előkészítő munkája során fórumot kíván teremteni arra, hogy az érintettek megismerhessék és befolyásolhassák a később megszülető döntéseket. Ezúttal a III. kerület bölcsődei és óvodai hálózatával kapcsolatban lesz lehetőség kitölteni a kérdőíveket az intézményekben.

Óbuda-Békásmegyeren 11 bölcsőde és 11 óvoda működik, utóbbi 33 óvodai épületben. Az intézményekben folyamatosak a fejlesztések, azonban az októberben induló konzultáció célja feltérképezni a bölcsődék, óvodák adottságait és elkészíteni azt a problématérképet, mely később egyfajta sorvezetőként szolgálhat a rekonstrukciós munkák ütemezésekor. Az önkormányzat azt szeretné elérni, hogy a szülők elvárásait és az önkormányzat költségvetési lehetőségeit összehangolja és a szolgáltatásokat a XXI. század pedagógiai és infrastrukturális követelményeihez igazítsa.

Bús Balázs polgármester levélben tájékoztatta a szülőket a konzultáció részleteiről, akiknek november 30-áig van lehetőségük kitölteni és bedobni a kihelyezett  gyűjtőládákba a kérdőívet abban az intézményben, ahová gyermekük jár. A kérdőív kitöltése anonim, sem nevet, sem lakcímet, sem elérhetőséget nem kell megadni.

Tisztelt szülők! Keressék a kihelyezett kérdőíveket és a zöld dobozokat a bölcsődékben, illetve a kék dobozokat az óvodákban!