Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Köszönet a szavazatokért!

2019. augusztus 15., 15:17

Az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ korlátozott számú támogató jeggyel szeretné megköszönni az intézményre leadott lakossági online szavazatokat. A legtöbb szavazatot kapott szervezet kapja az MVM ZENERGIA koncert bevételét. A voksolás egészen augusztus 31-ig tart.

Az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ korlátozott számú, ajándékba adott jegyeket kínál fel az érdeklődőknek, amelyekről a + 36 1 250 19 64-es számon lehet érdeklődni munkanapokon. A koncert ingyenes az állóvendégek számára, de az ülőhelyekre limitált számban támogatói jegy vásárolható.

Mint arról már korábban is hírt adtunk, két nagy országos szervezet mellett a III. kerületi Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központot is jelölték a lehetséges támogatandó szervezetként. Az MVM a jegyeladásból befolyt összeget ajánlotta fel a jótékony célra.

Az MVM ZENERGIA egy olyan egyedülálló fúziós koncert, ahol találkozik a zene és a jótékonyság, a klasszikus és könnyűzene. Az eseménynek a Bazilika előtti Szent István tér ad otthont 2019. augusztus 31-én, szombaton 20:00 órától. Az este során neves művészek által csendülnek fel többek között Liszt Ferenc, a Queen, Mozart, Piazzolla, Paganini, Edith Piaf és a Margaret Island művei. A zenei élményt a Bazilikára vetített fényfestés teszi még emlékezetesebbé.

Szavazni augusztus 31-ig lehet a www.mvmzenergia.hu oldalon! Köszönjük!