Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Közös munka, közös öröm – Civil díj döntőse a Baltazár Színházzal közös kampányunk

2021. március 31., 16:01

Idén rekordszámú, 130 pályázat érkezett a NIOK Civil Díj 2021 felhívására. A döntőbe került 27 szervezet között ott van Baltazár Színház és Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat 12 Parancsolat című közös kampánya is.

Melyik a legígéretesebb új civil szervezet, és melyik volt a legütősebb kommunikációs kampány a civil szektorban?

A NIOK Alapítvány által alapított Civil Díj a legizgalmasabb civil kezdeményezéseket díjazza. Az idei rekordszámú pályázatból a szakmai zsűri 27 szervezetet választott ki, amelyek a döntőbe kerülhettek. Óriási öröm és szakmai elismerés, hogy a kerület egyik legjelentősebb kulturális intézménye, a Baltazár Színház és Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat együttműködése is a döntőbe került a “Legjobb kommunikációs kampány” kategóriában.

A 12 Parancsolat című sorozat azzal a céllal jött létre, hogy megjelenítsük azokat az örök emberi értékeket, amelyek mindannyiunk számára tájékozódási pontokat jelentenek a hétköznapokban. Az adventi időszakban zajló kampány aktualitása mellett felhívtuk a figyelmet olyan alapvető emberi értékekre is, amelyekhez mindannyiunknak joga van, ezek mentén élve pedig egy teljesebb, színesebb, izgalmasabb világot teremthetünk magunk és mások számára.

A NIOK által alapított díj Legjobb kommunikációs kampány kategóriájánál az alábbi tényezőket vizsgálja a zsűri:

  • az üzenet megjelenítésének/eljuttatásának kreativitását
  • az ötlet eredetiségét
  • a kampány eredményét (mit ért el ténylegesen: változást/cselekvést)
  • az elért emberek számát a költséghez viszonyítva

Gratulálunk a Baltazár Színház munkájához, és együtt örülünk a közös sikernek!