Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Közösségi Költségvetés 2022 projektbemutatás – Találkozzunk a szavazás előtt!

2022. június 9., 09:20

A Közösségi Költségvetés 2022 programunk szavazólapjára felkerült projektjeit szeretnénk bemutatni a kerület lakóinak. Két este találkozhatunk személyesen, hogy megkönnyítsük a döntést, és bemutassuk, az egyes projektek megvalósulása mit is jelent majd.

A Közösségi Költségvetés 2022 programunk szavazólapjára felkerült projektek bemutatására szerveztünk közösségi esteket. A találkozók célja, hogy megkönnyítsük a döntést, és bemutassuk az egyes projektek megvalósulását, azaz a szavazataink nyomán a győztes fejlesztések milyen előremutató változást hozhatnak Óbuda-Békásmegyer életében.

A tavalyi kampányunk tapasztalatai is azt mutatják, hogy a kerületiek értik és fontosnak tartják Közösségi Költségvetés programunkat, és aktív részesei akarnak lenni közvetlen környezetükben zajló fejlesztésekkel kapcsolatos döntéshozatalnak.

Idén még több lehetőséget kínálunk arra, hogy bevonjuk a kerület lakóit a döntésbe. Ezúttal két este is várjuk az érdeklődőket projektbemutató találkozóinkra.

Ezeken bemutatókon a javaslatok alapján a szavazó lapokra került összesen 30, azaz mind a 10 körzetünkben három-három fejlesztést lesz lehetőség részletesen megismerni. És ennek nyomán eldönteni, melyik projektre adják a voksukat, azaz melyik megvalósulását támogatják a legjobban.

 

Közösségi Költségvetés 2022 – projektbemutató Óbudán:

Időpont: 2022. június 13., hétfő 17 és 19 óra között

Helyszín: Esernyős, Szindbád rendezvénytér (Esernyős Óbudai Kulturális és Sport Nonprofit Kft., 1033 Budapest, Fő tér 2.)

 

Közösségi Költségvetés 2022 – projektbemutató Békásmegyeren:

Időpont: 2022. június 14., kedd 17 és 19 óra között

Helyszín: Békásmegyeri Közösségi Ház (1039 Budapest, Csobánka tér 5.)

 

A szavazatokat 2022. június 15-ig várjuk online és papíralapon is.