Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Laptopokat, fényképezőgépet, irodai székeket kapott a harmadik kerületi Rendőrkapitányság

2020. december 22., 12:43

A harmadik kerületi Rendőrkapitányság munkatársainak egész éves kitartó munkáját, erőfeszítéseit köszönte meg karácsony előtt dr. Kiss László, Óbuda-Békásmegyer polgármestere. Szikszó Sándor rendőr alezredes néhány kollégájával a Polgármesteri Hivatalban tett látogatást, és értékelték röviden az évet a polgármesterrel.

December 22-én délelőtt Szikszó Sándor rendőr alezredes, kapitányságvezető és munkatársai a harmadik kerületi Rendőrkapitányság nevében nagy értékű technikai eszközöket vehettek át dr. Kiss László polgármestertől az ünnepek alkalmából. A rendőrség munkatársai két laptopot, két laptoptáskát, egy fényképezőgépet extra hozzátartozókkal, szerszámos ládát és irodai forgószékeket kaptak, Óbuda-Békásmegyer polgármesterének pedig a 100 éves Magyar Rendőrséget ünneplő emléklapot adtak át.

Szikszó Sándor megköszönte az átvett eszközöket, mint mondta, nagy hasznukat fogják venni a kollégái, Óbuda-Békásmegyer polgármestere pedig az egész éves szoros és hatékony együttműködést megköszönve kívánt kellemes ünnepeket, jó pihenést és “eseménymentes szolgálatot” a rendőrség munkatársainak.