Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Lovagi játékok az Óbudai Nyári Napközis Táborokban

2017. július 24., 08:07

Az óbudai napközis táborokban megrendezett tematikus napok igazán nagy élményt jelentettek a gyermekek számára. Lovagi játékok várták őket.

Figyelem, figyelem, közhírré tétetik, hogy a legendás Sir Gallahad, és Sir Bedevir, a két rettenthetetlen lovag újra elindul a Szent Grál után! Segítőket toboroznak, fegyverbe hát, fiatalok, induljatok az ereklye keresésére a Kerekasztal Lovagjainak zászlaja alatt!

E szavakkal és dobpergéssel adták tudtára mindenkinek, hogy csatába kell szállni, s hősiesen harcolni a veszélyes úton, ami a Szent Grálig vezet. Így hát megkezdődtek az érdekesebbnél érdekesebb igazán szórakoztató feladatok, amely a csapatokat az út során várta. Pezsgett az élet a táborban, volt aki kardforgatással, viadalokkal szerzett csapata számára értékes pontokat, mások a csapatok pajzsát, zászlaját készítették el. A kishölgyek is jeleskedtek az udvarhölgy képzőben, míg a kis lovagok lovagi kiképzésben vettek részt.

A kalandjáték feladatait az összefogás, a bátorság és a hűség jellemezte. A gyerekek nagy örömmel és lelkesedéssel vettek részt a programokon.

A tábor ezen túlmenően is sok érdekességgel várja a résztvevőket, a rendszeresen megszervezett Ki mit tud? vetélkedők, számháború és partizán játékok, sportágbemutatók mindig nagy népszerűségnek örvendenek.