Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Március 5-ig lehet korcsolyázni a Fő téren és a Csobánka téren

2017. január 25., 08:00

Mindkét jégpálya nagy sikerére tekintettel, az eredetileg tervezettél egy hónappal tovább, március 5-ig üzemelteti az önkormányzat a Fő téri és a Csobánka téri jégpályákat.

Tekintettel a pályák folyamatos kihasználtságára, valamint a beérkező lakossági igényekre, az önkormányzat a Fő téri és a Csobánka téri jégpályát is március elejéig fenntartja, lehetőséget biztosítva ezzel az ingyenes sportolásra mind a Belső-Óbudán, mind pedig a Békásmegyeren élőknek is.

A jégpályák a már megszokott rendben március 5-ig-ig, a Fő téren minden nap 8.00-22.00 óráig, a Csobánka téren 8.00-20.00 óráig várják a kicsiket, a nagyokat és a felnőtteket egyaránt.

Sikeres volt a Jégpályák Éjszakája

Idén első alkalommal csatlakozott Óbuda Jégpályák Éjszakája rendezvénysorozathoz, amelyet a Magyar Jégkorong Szövetség január 21-én szombaton este rendezett meg. Az eseményhez a tavaly közel 70 jégpálya kapcsolódott. 

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata a rendezvény alkalmából a Fő téren meghosszabbított nyitva tartással és 50%-os kedvezményes korcsolyakölcsönzési díjjal örvendeztette meg az óbudai lakosokat és a téli sportok szerelmeseit. A késő esti nyitva tartás idején egyidejűleg 40-50 fő korcsolyázott a Fő téri pályán. Voltak akik a délelőtti korcsolyázás alkalmával értesültek a programról és még az esti órákban is viszontláthattuk őket családtagjaikkal és barátaikkal együtt.