Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Meggyújtottuk a második adventi gyertyát Varga Mihály országgyűlési képviselővel

2021. december 6., 12:49

A Fő téren fellobbant a második adventi gyertya lángja, amelyet Varga Mihály pénzügyminiszter, kerületünk országgyűlési képviselője gyújtott meg dr. Kiss László polgármester társaságában.

„Legyetek az igének cselekvői, ne csupán hallgatói, hogy be ne csapjátok magatokat.”

 

Varga Mihály pénzügyminiszter, országgyűlési képviselő Jakab apostol szavaival köszöntötte az Advent Óbudán rendezvénysorozat Fő téri látogatóit advent második vasárnapján. Hozzátette: „Ha visszatekintünk a mögöttünk álló esztendőre, láthatjuk, hogy együtt küzdöttünk a világjárvány hozta sok-sok nehézséggel, azaz együtt cselekedtünk. És ez reményt adhat, hogy jövőre is együtt fogunk tenni, egymásért. Hiszen a második gyertya a reményt jelképezi, kívánom, hogy ez adjon erőt mindannyiunknak.”

Hagyományainkhoz híven nemcsak otthonainkban, családi körben, hanem a Fő téren is fellobban a gyertya lángja advent négy vasárnapján, hogy együtt örülhessünk az ünnep eljövetelének. Varga Mihály országgyűlési képviselőt kértük fel, hogy gyújtsa meg a második adventi gyertyát.

Továbbra is színes, tartalmas programok várjuk az érdeklődőket az Advent Óbudán rendezvényein, és folytatjuk önkormányzatunk adománygyűjtő akcióját is. Az Oltalom Karitatív Egyesület mellett a Jó Pásztor Anyaotthon és az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ számára várunk felajánlásokat.

Köszönjük, ha Önök is csatlakoznak akciónkhoz.