Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Megjelent az Óbuda újság – Az idei második lapszám már olvasható

2021. január 20., 10:18

Az Óbuda újság idei második száma már olvasható. Bízunk benne, hogy az elmúlt napokban jó néhány félreértést sikerült tisztáznunk, mindenesetre még egyszer összegyűjtjük a megújult kerületi lappal kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat.

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat egyetlen hivatalos lapja a kéthetente megjelenő Óbuda újság. A 2021 januárjától kívül-belül megújult kerületi újság célja továbbra is a harmadik kerületben élők hiteles és pontos tájékoztatása – ezt dr. Kiss László polgármester mellett Prusinszki István főszerkesztő is többször hangsúlyozta.

A nagy hagyományú lap az Óbuda-Békásmegyeren élők egyik legmegbízhatóbb tájékozódási csatornája, önkormányzatunknak pedig az egyik legfontosabb, legértékesebb kapocs a harmadik kerületi polgárokkal.

Az elmúlt hetekben azonban félreértésre adhatott okot, hogy más, a postaládákba bedobott kiadvány is köthető-e önkormányzatunkhoz, és hiteles forrásnak tekinthető-e.

Dr. Kiss László közösségi oldalán olvasható közleményét mindenki szíves figyelmébe ajánljuk:

„Rengeteg felháborodott hívást, levelet kapunk, ezért ezúton is szeretnék tájékoztatni mindenkit, hogy Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat egyetlen hivatalos lapja a kéthetente megjelenő Óbuda újság.

Más nyomtatott kiadvány, amely esetleg eljutott Önökhöz a napokban, nem az önkormányzat kiadványa, nem az önkormányzat álláspontját tükrözi, és az abban foglaltakért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

Ha a kerület hivatalos lapját, az Óbuda újságot nem kapták meg, azt minden esetben az obudaujsag@obuda.hu címen tudják jelezni, továbbá ide várja a szerkesztőség az észrevételeiket, javaslataikat is.

Az Óbuda újság az obuda.hu-ról is letölthető, valamint a Facebookon is elérhető.”

A második számot pedig, amely január 19-én jelent meg, ezúton is ajánljuk mindenki figyelmébe, az obuda.hu-n pedig már ONLINE is elérhető.

Jó olvasást kívánunk!

Óbuda újság a Facebookon

Dr. Kiss László köszöntője

Prusinszki István főszerkesztő köszöntője