Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Megkezdődött a Rendelőintézet környezetének fejlesztése

2017. augusztus 9., 13:32

A napokban indult el a Szent Margit Rendelőintézet Vörösvári úti szakrendelő, valamint az Óbuda Patika környezetének rendezése, mely előreláthatóan decemberig tart.

Az építkezés ideje alatt az Óbuda Patika és a Rendelőintézet is üzemel tovább, de az intézmények megközelítése a kijelölt gyalogutakra korlátozódik.

Két évvel ezelőtt zajlott le a közösségi tervezés a Szent Margit Rendelőintézet környezetének rendezése és felújítása kapcsán. A környéken élők és az intézményben dolgozók igényeinek felmérése után megszületett a terv, melynek kivitelezése a napokban kezdődhetett el. Az idei év végére, előreláthatóan decemberre megújul az Óbuda Patika és a Rendelőintézet környéke, az intézmények könnyebben megközelíthetők lesznek, és az egész terület megszépül. A Patikát és a Rendelőintézet egyes egységeit az építkezés első üteme alatt a lenti térkép szerint, a kipontozott részeken található gyalogos útvonalakon lehet majd megközelíteni. Az építési területeket határoló kerítéseken táblák segítik a tájékozódást.

A projekt további híreiről a http://obvf.hu/rendelo/ oldalon tájékozódhatnak.