Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Megkezdődött az önkormányzati karácsonyi adományok kiosztása – A polgármester is segített

2020. december 21., 17:34

December 21-én megkezdték Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat adventi adománygyűjtése során összegyűlt felajánlások kiosztását a családsegítő központban. Dr. Kiss László polgármester is közreműködött a tekintélyes mennyiségű csomag átadásában.

“A járványügyi intézkedések miatt az ügyfeleket előzetes telefonos regisztráció után időpontra hívjuk, hogy minden biztonsági előírást betarthassunk. A kiosztás folyamatos. Más-más jellegű, összeállítású csomaggal várjuk a gyermekeseket, az egyedülállókat, az időseket, mindig tekintettel vagyunk a kerületi polgárok és családok sajátos igényeire” – mondta Szalai-Komka Norbert, az Óbudai Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ intézményvezetője.

Örvendetesen sok adomány gyűlt össze, óriási segítség ez a harmadik kerületi rászoruló polgároknak, tette hozzá Szalai-Komka Norbert. A mai nap során dr. Kiss László, Óbuda-Békásmegyer polgármestere is segítette az előre összekészített csomagok kiosztását. Ezúttal is hangsúlyozta, mennyire hálás az adományozóknak, és mennyire büszke arra, hogy a harmadik kerület ilyen összetartó, és ennyien nyújtanak segítséget a rászorulóknak. “Bízom benne, hogy minél több család karácsonyát tudjuk szebbé tenni. Egy ennyire emberpróbáló év után, remélem, legalább az ünnep napjai egy kicsit könnyebben, kicsit gondtalanabbul telnek majd.”