Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Megújul az Óbudai Kulturális Központ belső tere

2017. július 17., 09:44

A 2017-es nyári szünet idejére lett ütemezve a közösségi ház belsőépítészeti megújítása, amely várhatóan szeptember végére, október elejére elkészül. A látványtervek önmagukért beszélnek.

Figyelem! Közlemény a házak működésével kapcsolatosan:

Az Óbudai Kulturális Központ (San Marco u. 81.) felújítási munkái idején zárva tart. Az udvar azonban zavartalanul látogatható. A tanfolyamok őszi nyitó foglalkozásainak időpontjáról a tanfolyamvezetők adnak tájékoztatást. További házaink július 31-től augusztus 20-ig tartanak zárva. Központi információ a Békásmegyeri Közösségi Ház elérhetőségein (06 1 243 2432, 243 2433), valamint a kulturkozpont@kulturkozpont.hu címen kapható a nyári nyitvatartási időben.

A 2017-es nyári szünet idejére lett ütemezve a Közösségi Ház belsőépítészeti megújítása. A 40 éve épült Óbudai Kulturális Központ San Marco utcai telephelyének felújításával a III. kerületi Önkormányzat szeretné elérni, hogy a kerület lakói a legmodernebb eszközökkel és környezetben kapjanak lehetőséget a szabadidő tartalmas eltöltésére. A művelődési ház belsőépítészeti felújítása jellemzően a közönségforgalmú területekre vonatkozik. A felújítás során a toló és harmonikafalak, a falburkolatok, a világítás és további esztétikai megújítás a cél.